Læs mine klienters erfaringer

Jakob — Psykolog og musiker

"Jeg kan varmt anbefale behandling hos Jeppe Opstrup. Han har været tillidsvækkende og virker utroligt dygtig. Jeg henvendte mig med spændinger og myoser som følge af stress, svimmelhed og angstanfald. Jeppes behandling har afhjulpet disse symptomer i høj grad, og det har samtidig øget min selvindsigt samt åbnet mine øjne for vigtigheden af at forstå krop og psyke i en helhed.

Kåre - Medarbejderansvarlig, Orange Scene

"Jeppes behandlinger af vores mange frivillige er allerede blevet en efterspurgt tradition som de frivillige sætter stor pris på. De arbejder hårdt, mange timer i mange dage i træk, så der er brug for at få løsnet op i alle led og muskler, så Jeppe for meget ros for, at tage ved og ikke bare lave nogle blødestrøg men rent faktisk at tage ved, der hvor behovet er. Og det at have fokus på hele kroppen og ikke bare den muskel, der er øm er noget mange fremhæver som et ekstra plus."

Kim - Cand.Scient

"Jeg fik min første behandling af Jeppe november 2014, da jeg havde store problemer med begge skuldre og en smadret lænd efter mange år som elitesportsudøver og et uheld på en racerbane med en brækket ryg. Jeg havde daglige gener og smerter, som gjorde det vanskeligt at udføre mit arbejde som sundhedskonsulent. Allerede efter første behandling havde Jeppe halveret mine smerter og efter nogle uger var jeg fuldt funktionsdygtig både på job og i min egen træning. Efterfølgende har jeg sendt over 20 af mine egne klienter til Jeppe samt en masse private relationer. Alle kommer tilbage med den samme melding: Jeppe er en mirakelmager. Alle oplever fremgang efter første behandling i en grad de ikke har oplevet ved andre terapeuter. Jeg ser frem til mange års samarbejde med Jeppe."

Pia

“Jeg har utrolig gode erfaringer med Jeppes behandlinger. For ca. 1 år siden henvendte jeg mig til ham første gang, da jeg igennem længere tid havde haft rigtig mange smerter i maven. Jeg havde været til alle mulige undersøgelser hos læger, der til sidst gav op og sagde de ikke kunne finde nogen forklaring på hvorfor jeg havde så stærke mavesmerter. Efter kun 2 behandlinger hos Jeppe var mine smerter forsvundet, det var ikke mindre end fantastisk, de behandlinger vil jeg ikke være foruden! Nu er jeg for nylig startet op på behandlinger hos Jeppe igen, jeg blev for kort tid siden “angrebet” af en meget slem panikangst, og min krop mistede fuldstændig styringen, jeg tænkte at det måtte Jeppe kunne hjælpe mig med, at få styr på noget af det der foregik i min krop, naturligvis er det ikke kun behandlinger der får en igennem angst, men det at der bliver arbejdet med kroppen på den måde og at der er fokus på hvorfor er det man reagerer og så selv arbejde videre med kroppen når du går fra behandlingen. Jeg kan stærkt anbefale Jeppe Opstrup, jeg har haft stor virkning af mine behandlinger og er stadig i gang med et forløb hos ham, man hviler meget i behandlingerne og føler sig i trygge hænder så man kan fokusere på åndedrættet og hvad der sker i kroppen."

Fie — DR medarbejder

"Efter at jeg i længere tid havde døjet med spændinger i hovedet og dårlig skulder, tog jeg en tur ned til Jeppe. Jeg var lidt skeptisk i starten, for hvad var det lige han kunne hjælpe med som en fysioterapeut ikke kunne klare? Men jeg blev meget positivt overrasket. Jeppe formåede at fjerne smerterne og ved hjælp af sine behandlinger og gode snakke, fik han gjort opmærksom på, at jeg skulle huske at passe på mig selv både fysisk og psykisk. Mange af de fysiske smerter stammer fra psyken, og den indsigt havde jeg ikke fået hvis jeg var taget til en fysioterapeut. Jeg går nu fast hos Jeppe og han har både hjulpet mig med fysiske smerter som skuldersmerter, hovedpiner og overbelastning af musklerne, samt hjulpet med de psykiske smerter som stress, selvtillidsudfordringer og søvnproblemer. Du er helt tryg i hans selskab på grund af hans store professionalisme og venlige sind. Jeg kan kun på det varmeste anbefale Jeppe Opstrup som din Body SDS Behandler."