Body SDS til din virksomhed for at afhjælpe dine ansattes skavanker

Roskilde Festival

Siden 2012 har jeg arbejdet som frivillig behandler på Roskilde Festival bag Orange Scene. Her behandler jeg de frivillige som går og bygger Orange Scene. Deres arbejdsdage er lange og de presser og bruger deres krop rigtig meget, desværre oftest helt forkert. De kommer derfor ind med alt fra spændinger, skulderproblemer, forstuvede ankler, hold i nakken/ryggen etc. Der er kun tid til at give hver enkelt frivillig 30 minutter på briksen, men jeg bliver altid forundret over hvor meget der kan udrettes på denne tid. De fleste problemer kan løses med det samme, oftest fordi problemet/skaden er opstået relativt kort tid inden. Det er ikke kun de frivillige som har nydt godt af mine behandlinger bag Orange Scene, blandt andre var Jack Black også en tur på briksen i 2016 inden han skulle på scenen med sit band Tenacious D.

DR Byen

Siden januar 2016 har jeg behandlet DR Byens medarbejdere. DR Byen er et hus der summer af liv men også et sted der er fart på, masser af fart på. Det kan i den grad mærkes på de kroppe som lægger sig på briksen. Deadlines, computerarbejde, høje krav til faglighed og ikke mindst dårlige arbejdsstillinger sætter sine spor i kroppen, får den til at spænde op og medfører, at det stille og roligt bliver sværere at være i kroppen og udføre arbejdet.

Jobcare

Siden maj 2017 har jeg behandlet borgere som er i forløb hos Jobcare. Det er udssatte borgere som har det svært ved selv at komme tilbage på arbejdsmarkedet grundet flere forskellige faktorer. Oftest er det netop dem som har allermest brug for behandling og det er meget interessant at være med til at hjælpe dem på vej mod en lettere hverdag ved at give dem frihed i kroppen.

Prescriba

Siden 2019 har jeg haft et samarbejde med Prescriba som henviser forsikringsklienter til mig. Det er dit eget forsikringsselskab som sender dig videre til Prescriba. Hvis du specifikt ønsker mig som behandler i dit behandlingsforløb gennem forsikringen, skal du nævne det når de henviser dig til Prescriba. Ellers får du tildelt en vilkårlig terapeut.

Firmaaftale

Har din virksomhed også brug for at få tilknyttet en behandler som letter dine ansattes udfordringer i hverdagen og de spor den sætter i kroppen? Så kontakt mig til et uforpligtende møde på info@jeppeopstrup.dk. Jeg tilbyder altid chefen en gratis prøvebehandling så han/hun på egen krop kan mærke, hvad en behandling kan gøre i en travl hverdag.